In de achtertuin nu geopend

Elke donderdag t/m maandag (12:00-23:00uur) openen wij onze deuren en mogen we eindelijk gaan doen waar we écht goed in zijn… jullie zo gastvrij mogelijk ontvangen en heerlijke gerechten op tafel serveren! Van vis-, vlees- en groente gerechten.. tot overheerlijke desserts.

Nieuw: Zuivelhove Oosterhout

Welkom bij de lekkerste winkel van Oosterhout. Dé kaasspecialist sinds 1981. Kaas, noten, olijven, tapas, wijnen, zuivel, chocolade, koffie to-go, verse broodjes en andere specialiteiten. Borrelplanken & cadeau pakketten

Foodblogs

De laatste foodblogs
High Beer bij De Houthallen

Een industriële horeca hangout in Oosterhout... dan heb je het over De Houthallen! Deze ‘hang loose’ plek heeft een volledig self-service concept en is gevestigd op het voormalig Galvanitasfabrieksterrein. Wij zijn uitgenodigd voor een high beer, lees (en geniet) je mee?

Foodblog: The Loffly Chef Kookstudio & Broeders Gezondheidswinkel

Midden in Oosterhout vind je al 83 jaar Broeders Gezondheidswinkel, waar je terecht kunt voor 100% biologische producten. Een concept dat de afgelopen jaren is uitgebreid met een eigen versafdeling, supplementen, natuurlijke cosmetica, webshop én een eigen kookstudio.

Foodblog: Mooie seizoenssmaken bij Brasserie ‘t Binnenhofje

We sluiten de lunch proeverij af met een luchtige quenelles van speculaas met stroopwafels en chocolade. De structuur is stevig en mooi gepresenteerd. Sandra verteld dat ze nog aan het uitproberen zijn hoe bepaalde gerechten gepresenteerd gaan worden van de nieuwe kaart. Deze heerlijke gerechten kun je straks allemaal op de nieuwe kaart terugvinden. Het seizoen is duidelijk in de gerechten te proeven. Dit samen met de sfeervolle Brasserie maakt het totaal plaatje compleet. Zeker een bezoekje waard in de komende kerstvakantie. Vergeet niet te reserveren!

Leuke lijstjes

Negen nieuwe zaken in Oosterhout op een rijtje

In het afgelopen jaar hebben veel nieuwe zaken hun deuren geopend in Oosterhout. Om het overzicht te bewaren hebben we ze even voor je op een rijtje gezet!

7 x Biënnale Arrangementen

Maak van je bezoek aan de Biënnale een meerdaags verblijf en kies voor één van de speciale Biënnale Arrangementen bij 7 verschillende B&B's. Twee overnachtingen incl. onbeperkt toegang tot de Biënnale.

6x thuis genieten van een kerstdiner

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken, dit jaar misschien op een wat andere manier maar zeker niet minder gezellig! Gezellig samen komen met mensen waar je om geeft, en wat is nu kerst zonder een heerlijk diner? Deze toprestaurants helpen je graag met het verzorgen van een heerlijk diner!