Nieuwe rooftop bar en restyling restaurant bij Het Houtse Meer

Het Houtse Meer is een unieke locatie aan het water voor lunch, borrel en diner. Daarnaast is de locatie en het omliggende terrein uitermate geschikt voor bruiloften, vergaderingen en een breed scala aan events. Het restaurantgedeelte heeft onlangs een complete restyling gekregen en wij werden uitgenodigd om als eerste een kijkje te nemen!

Speciaalbierfestival bij Brasserie Woods

Op 8 juli 2023 organiseert Brasserie Woods de eerste editie van het Woods Speciaalbierevent. Tijdens het bierfestival kun je de bieren van verschillende brouwers uit de streek en net daarbuiten proeven. Daarnaast is er (live)muziek en worden er heerlijke borrel bites uit eigen keuken geserveerd.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Genieten van rustieke sferen en lekker eten bij Het Binnenhofje in Oosterhout

Welkom bij Het Binnenhofje in het pittoreske Oosterhout, waar een leuke binnentuin op je wacht, overgoten in de warme zon. Hier draait het niet alleen om lekker eten, maar ook om genieten en gezelligheid. Wij worden hartelijke verwelkomt voor een heerlijke lunch.

Foodblog : Nieuwe lunchkaart bij 't Binnenhofje Oosterhout.

Op een kwartiertje rijden vanaf Breda in het gezellige Oosterhout bevindt zich Brasserie 't Binnenhofje. Een verborgen pareltje in het centrum van de stad Oosterhout. Naast het gezellige restaurant hebben ze een sfeervol terras met veel bloemen en planten, heerlijk om in het zonnetje te lunchen. Onze Foodies werden uitgenodigd voor een heerlijke lunch van de nieuwe kaart.

High Beer bij De Houthallen

Een industriële horeca hangout in Oosterhout... dan heb je het over De Houthallen! Deze ‘hang loose’ plek heeft een volledig self-service concept en is gevestigd op het voormalig Galvanitasfabrieksterrein. Wij zijn uitgenodigd voor een high beer, lees (en geniet) je mee?

Leuke lijstjes

5 x Spaans genieten in Oosterhout

De zomer is nog in volle gang in hartje Oosterhout! Van lunch tot Spaanse tapas, wij hebben de lekkerste Spaanse zaken in Oosterhout op een rijtje gezet voor jou. Onder het genot van een goed glas Spaanse wijn deel je gerechtjes, tapas en pinchos met vrienden, familie en collega's.

7x lekker lunchen in hartje Oosterhout

In hartje Oosterhout is er altijd wat te doen. Winkelen in het winkelcentrum, langs verschillende zaakjes lopen in het overdekte Arendshof en natuurlijk heerlijk lunchen! Wij hebben de 7 lekkerste lunch plekjes in Oosterhout al vast voor je op een rijtje gezet.

9 x nieuwe zaken in Oosterhout op een rijtje

In het afgelopen jaar hebben veel nieuwe zaken hun deuren geopend in Oosterhout. Om het overzicht te bewaren hebben we ze even voor je op een rijtje gezet!