Tapas Me Gusta neemt je mee naar Zuid-Spanje

Me gusta, niet in één woord te vertalen, net als Tapas Me Gusta. Me gusta betekent; ik vind het lekker, ik vind het leuk, ik hou ‘dr van.. termen die bij dit restaurant absoluut van toepassing zijn! Tapas Me Gusta is gevestigd net buiten het centrum van Oosterhout in een karakteristiek pand met Spaanse uitstraling. Parkeren kan hier voor de deur, ideaal! Wij spraken bedrijfsleider Toby, ooit begonnen als afwasser met een enorme passie en hart voor de zaak.

Toby begint bij het begin van zijn loopbaan, afwassen bij Me Gusta. Een bedrijf waar gezelligheid en beleving centraal staat. Al snel wist hij; dit wil ik! Hij stopte met school en volgde zijn hart. Inmiddels werkt hij al jaren met veel liefde en plezier in het Spaanse restaurant. Me Gusta is niet zomaar een restaurant, het draait hier niet om een gerecht, het doel is om een ware experience te creëren voor elke gast. 

We creëren gezelligheid met daarbij een hapje en drankje 

Bij Me Gusta heerst de Spaanse cultuur, genieten op een rustig tempo. De keuken kent geen sluitingstijd, ook de gast die om 21:00 nog een hapje lust is meer dan welkom. Het team heeft de juiste kennis en is gemotiveerd de gast echt een avond uit te bezorgen. “Het doel is om gezelligheid te creëren, met daarbij een hapje en een drankje” vertelt Toby trots. Met de knusse hoekjes en nisjes die de zaak kent betekent dat veel goeds, je voelt je hier al snel op je gemak. 


Wat betreft de tapas is Me Gusta écht Spaans. Toby en zijn compagnon reizen tenminste drie keer per jaar af naar het zuiden van Spanje. Sevilla kennen ze op hun duim en de buiten wijkjes zijn voor hun place-to-be. Bij de echte Spaanse oudjes genieten ze van authentieke tapas, om vervolgens de recepten mee naar Oosterhout te nemen. 

Hier heerst de Spaanse cultuur, rustig aan genieten

Ook voor een goed glas wijn ben je bij Tapas Me Gusta aan het juiste adres. Toby en zijn team zijn gemotiveerd om de juiste wijn-spijs combinaties te maken. Dat kan uitstekend, de wijnen worden allemaal met zorg geselecteerd, een aantal daarvan wederom in Spanje. Tijdens de jaarlijkse tripjes naar Andalusië bezoeken Toby en zijn compagnon verschillende wijnhuizen. Tijdens ons gesprek wordt Toby zó enthousiast dat ‘ie ons een aantal wijnen laat proeven. Daar zeggen wij geen nee tegen! Wat een uitgebreid assortiment, ontzettend lekkere soepele en stevige wijnen passeren de revue. Niet alle wijnen zijn Spaans, er is voor ieder wat wils. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend! 

Vrijwel alle producten bij Tapas Me Gusta worden door de mannen zelf geselecteerd of geïmporteerd. Slechts voor de kazen en het brood komt er een leverancier. Wat een bijzondere zaak, wij besluiten om binnenkort te gaan eten en ons te laten verrassen door de authentiek Spaanse keuken.

Voor meer informatie kijk je op de website van Tapas Me Gusta of op Facebook