FUSION FINE DINING HOUTSE MEER
Vrijdag 25 oktober presenteren we een exclusief Fusion Fine Dining-menu. Geïnspireerd door vijf unieke keukens van over de hele wereld – Peru, Vietnam, Italië, Thailand en Nederland – neemt onze chef Milan je mee op een smaakvolle reis, waarbij hij traditionele gerechten een moderne twist geeft. Lees verder
Vrijdag 25 oktober presenteren we een exclusief Fusion Fine Dining-menu. Geïnspireerd door vijf unieke keukens van over de hele wereld – Peru, Vietnam, Italië, Thailand en Nederland – neemt onze chef Milan je mee op een smaakvolle reis, waarbij hij traditionele gerechten een moderne twist geeft.
Onze chef Milan, die bij ons begon als stagiair, heeft met passie dit menu samengesteld. Het menu bestaat uit zes verfijnde gangen, plus amuse, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en bijzondere combinaties.
Het menu
Japanse Oester
Tosazu dressing | Zalmkuit | Gedroogde wakame
Vietnamese Langoustine
Mango salade | Mie krokant | Gember-Citrusdressing
Thaise Tom Kha Soep
Gebakken Koningsboleet | Kokosroom | Kaffir
Peruaanse Ceviche
Coquille | Zoete aardappel | Yuzugranite
Japanse Sushi
Tonijn tataki | Sushirijst | Wasabi beurre blanc
Nederlandse Lamsrack
Gebakken aardappel | Zwarte knoflookjus | Parmezaan krokant
Parfait van witte chocolade
Espresso ganache | Amarettine | Gel van bloedsinaasappel
Praktische informatie
Datum is op vrijdag 25 oktober
De inloop is vanaf 18.30 uur
Kosten €69,- voor een zesgangen menu, inclusief amuse en tafelwater
Reserveren kan via de link rechtsboven
(kies voor Fusion Fine Dining in het menu)
Dieetwensen?
Er zijn beperkte opties voor vega, glutenvrij en lactosevrij (let op: sporen van allergenen kunnen niet volledig worden uitgesloten). Deze wensen moeten vooraf worden doorgegeven.
Kom en geniet van deze exclusieve avond bij Het Houtse Meer!