Oesterzwamboerderij Bredaas geZwam

Veilingkade 9a , Breda

Producten: oesterzwammen, zwamballen & excursies, teamuitjes Lees verder

“Oesterzwammen op koffiedrab”. Dat is het idee achter Bredaas geZwam. Op koffiedrab die wordt opgehaald bij lokale coffeebars, horeca en het Stadskantoor, kweken wij deze smakelijke paddenstoel, ook wel de ‘vegetarische biefstuk’ genoemd. En dat doen we in klimaatbeheerste containers, waardoor de oesterzwam het hele jaar door verkrijgbaar is. De oesterzwamboerderij is gevestigd op creatief bedrijventerrein Stek aan de Veilingkade in Breda.

Ons gezwam willen we aanbieden aan lokale horeca en kleine winkels en uiteraard zullen deze verse oesterzwammen ook te koop zijn op de maandelijkse Stekmarkt en bij de boerderij.

De Zwambal, een heerlijke vegetarische bitterbal gemaakt van onze eigen oesterzwammen, is al enige tijd verkrijgbaar op Stek. Inmiddels staat deze zwambal ook bij BooZe op de menukaart!

Er zijn nog toekomstplannen genoeg, denk aan de ontwikkeling en verkoop van allerlei andere producten op basis van oesterzwammen of koffiedrab.

We organiseren ook workshops “zelf Zwamballen maken”, rondleidingen en teamuitjes, eventueel in samenwerking met andere Stekkers. Denk bijvoorbeeld aan fietstocht door Breda met na afloop bier en Zwambal op Stek.

Wilt u met ons mee zwammen en/of bent u geïnteresseerd in een van onze producten, bel ons of kom langs op onze oesterzwamboerderij. U bent van harte welkom.

Afspraak maken? Johan Pegel en Marij van Giezen, info@bredaasgezwam.nl of 0652690988

https://www.facebook.com/BredaasgeZwam/?ref=bookmarks

  • Eten & drinken
Veilingkade 9a , 4815HC Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.